hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lüleburgaz'da parklara güvenlik kamerası

    Lüleburgazda parklara güvenlik kamerası
    expand

    Lüleburgaz'da parklara güvenlik kamerası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz İlçe Belediyesi, ilçe genelinde bulunan 17 parka 73 güvenlik kamerası yerleştirmeye başladı. Emniyet birimleriyle koordineli olarak izlenecek güvenlik kameraları 7 gün 24 saat aktif olacak. 

    Lüleburgaz Belediyesi aralarında şüpheli kişilerin sık sık zarar verdiği Sinan Atakan Yavuz Parkı olmak üzere 17 parka güvenlik kamerası montajı yapılması için harekete geçti. Lüleburgaz Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleşen güvenlik kamerası montajlarına geçtiğimiz günlerde başlandı. Suçlulara karşı caydırıcı olması beklenen güvenlik kameraları 7 gün 24 saat boyunca özellikle çocuk oyun alanlarını izleyecek. Kameralardaki görüntüler ise anlık olarak emniyet birimlerine iletilecek. Vatandaşlar Lüleburgaz Belediyesi'nin gerçekleştirdiği bu uygulama sayesinde çocuklarıyla parklara daha rahat bir şekilde giriş yapıp, keyifli vakit geçirebilecek. 

    Lüleburgaz Belediyesi'nin kamera montajını tamamladığı parklar ise şöyle; Gençlik Parkı, Zeliha Özbek Parkı, Aydın Mutlu Parkı, Eczacıbaşı Parkı, Yıldız Parkı, Aynur Özbilen Parkı, Sinan Atakan Yavuz Parkı ve Feyzullah Çarıkçı Parkı. 
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow