hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lüleburgaz'da, 'Yeşil Hareket ve Sağlık' etkinliği

    Lüleburgazda, Yeşil Hareket ve Sağlık etkinliği
    expand

    Lüleburgaz'da, 'Yeşil Hareket ve Sağlık' etkinliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA) - KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz Belediyes, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Parkı'nda, 'Yeşil Hareket ve Sağlık' koşusu etkinliği düzenledi.

    Lüleburgaz'da, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri sürüyor. Hafta boyunca yürüyüş, koşu ve bisiklet kullanımının teşvik edildiği etkinlikler kapsamında Gençlik Parkı'nda, 'Yeşil Hareket ve Sağlık' koşusu gerçekleştirildi. Koronavirüs salgını nedeniyle Lüleburgazlı koşu gruplarından temsilcilerin katıldığı koşuya Belediye Başkanı Murat Gerenli de katıldı.

    Üzerine temaya uygun yeşil renkli, 'Avrupa Hareketlilik Haftası' tişörtü giyen Başkan Gerenli, sporcularla birlikte 1200 metre koştu. Gençlik Parkı'ndaki koşu pistinde gerçekleşen etkinlikte hareketin sağlık için önemine vurgu yapılarak farkındalık oluşturuldu.

    Başkan Gerenli, "Avrupa Hareketlilik Haftası çerçevesinde Lüleburgaz Gençlik Parkı'nda Lüleburgazlı koşu gruplarıyla beraber herkes için sıfır emisyonlu hareketlilik için yürümeye ve koşmaya başlıyoruz. Sağlık için geleceğimiz için hepinizi spor yapmaya, koşmaya ve bisiklet kullanmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow