hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    THK Lüleburgaz'da kurban derisi toplayacak

    THK Lüleburgazda kurban derisi toplayacak
    expand

    THK Lüleburgaz'da kurban derisi toplayacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vahit İŞBAŞARAN / LÜLEBURGAZ (Kırklareli), (DHA)- Kırklareli'de TÜRK Hava Kurumu (THK) Lüleburgaz Şubesi, bu yıl Kurban Bayramı dolayısıyla ilçede deri toplayacaklarını açıkladı.

    Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde THK Şubesi bu yıl kurban derisi toplayacaklarını duyurdu. Konuyla ilgili kurumdan yapılan açıklamada, Kurban Bayramı'nın 1 ve 2'nci günü 6 araç ve 25 kişilik resmi üniformalı ekiple 09.00 - 17.00 saatlerinde köy ve mahallelerde kurban derilerinin toplanacağı belirtildi. Açıklamada, bağışçılardan toplanan kurban derilerinden elde edilen gelir ile uçak mühendisleri ve pilotlar yetiştirileceği ifade edildi.   

    Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Hava Kurumu Lüleburgaz Şube Saymanı Hasan Aktaş, “Lüleburgazlı hemşerilerimizin Türk Hava Kurumu Lüleburgaz Şubesi'ne desteklerini esirgemeyecekleri inancıyla Kurban Bayramı'nda sahaya iniyoruz. Lüleburgazlı gençlerimizden uçak mühendisleri, pilotlar yetiştireceğiz. Bu sizin gururunuz olacaktır. Vatandaşlarımızdan ricamız kestikleri hayvanların derilerini tuzlayarak, bekletmeden araçlarımıza teslim etmeleridir" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow