hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Volkan Konak, soğuk havada Kırklarelileri coşturdu

    Volkan Konak, soğuk havada Kırklarelileri coşturdu
    expand

    Volkan Konak, soğuk havada Kırklarelileri coşturdu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ,(DHA)-TÜRKIYE Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Kırklareli'ne geliş yıldönümünde eksi 4 derece soğuk havada sahne alan ünlü sanatçı Volkan Konak, izleyenlerini coşturdu.

    Kırklareli'de eksi 4 derece soğuk havada Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenenVolkan Konak konserine sevenleri büyük ilgi gösterdi. Sahneye çıkan Volkan Konak, havanın soğuk olmadığını belirterek, "Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Kırklareli'ne geliş günü. Onlar silah arkadaşları ile birlikte bu ülkeye hayatlarını vermiş. O yüzden bu akşam bize de üşümek yok" dedi.

    Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Konak, sevilen şarkılarını koro halinde Kırklareli halkı ile birlikte seslendirdi. Konak'a teşekkür eden Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, " Bundan 88 yıl önce beyaz bir tren Kırklareli'ne geldi. İçinden çelik bakışlı mavi gözleri ile Mustafa Kemal indi. Ve bir daha Kırklareli'nden hiç gitmedi. O Mustafa Kemal diyor ki, 'Sanatçı ışığı anlında ilk hissedendir.'  Bugün değerli sanatçı Volkan Konak bu soğukta Kırklareli'ni ısıttı. Kendisine teşekkür ediyorum. Burası Kırklareli. Biz farklılıklarımızı zenginlik olarak kabul ederiz. Burada her renk özgürdür. Burada hiçbir renk kirlenmez. Çünkü biz burada barış, huzur içerisinde ve kardeşçesine yaşıyoruz. Türkiye'ye örnek olmak için yaşıyoruz. Bize bu güzelliği armağan ve emanet eden umutsuzluğu umuda, yenilgiyi zafere dönüştüren o yiğit insan olan Ulu Önder Atatürk'e selam olsun" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow