hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkana mesaj attı, izin alınarak annesinin mezarını ziyaret etti

    Başkana mesaj attı, izin alınarak annesinin mezarını ziyaret etti
    expand

    Başkana mesaj attı, izin alınarak annesinin mezarını ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GEBZE(Kocaeli),(DHA)-KOCAELİ’nin Darıca ilçesinde yaşayan Nazan Şahin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a sosyal medya üzerinden ulaşarak Anneler Günü’nde annesinin mezarını ziyaret etmek istediğini söyledi. Genç kadının isteğini kırmayan Başkan Büyükakın, Şahin’in mezarlığa gidebilmesi için özel izin çıkarılmasını sağladı.

    Darıca Kazım Karabekir Mahallesi’nde yaşayan Nazan Şahin, 2015 yılında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden annesinin mezarını Anneler Günü’nde ziyaret etmek istedi. Sosyal medya üzerinden talebini paylaşan genç kadın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı da etiketleyerek yardım istedi. Şahin’in isteğini geri çevirmeyen Başkan Büyükakın, genç kadının annesinin Gebze Pelitli Mezarlığı’ndaki kabrine gidebilmesi için özel izin çıkarılmasını sağladı.

    BİR KASA ÇİÇEK HEDİYE EDİLDİ

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından evinden alınan Nazan Şahin, Anneler Günü’nde annesinin mezarını ziyaret etti. Mezarlığı temizleyen Şahin’e, belediye ekipleri tarafından bir kasa çiçek hediye edildi. Çiçekleri annesinin mezarına eken genç kadın, ekiplere teşekkür etti.

    “HER ANNELER GÜNÜNDE ZİYARET EDERDİK”

    Annesinin mezarını ziyaret ettiği için mutlu olduğunu belirten Nazan Şahin, “Annemi 2015 yılında kalp krizinden kaybettik. Bizim için zor bir kayıp oldu. Her Anneler Günü’nde mezarını ziyaret ederdik. Bu yıl pandemiden dolayı ziyaret edemeyecektik. Sosyal medyadan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı etiketleyerek bir paylaşım yaptım. Ardından bana ulaşıldı. Özel izinle annemin mezarını ziyaret edebileceğimi söylediler. Allah vesile olan başkanımızdan razı olsun. Bana ulaştırdığı çiçekleri annemin mezarına ektim. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow