hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocaeli'de Turizm Çalıştayı düzenlenecek

    Kocaelide Turizm Çalıştayı düzenlenecek
    expand

    Kocaeli'de Turizm Çalıştayı düzenlenecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alişan KOYUNCU-Dinçer AKBİR/İZMİT(Kocaeil),(DHA) KOCAELİ’nin Başiskele ilçesinde 8-9 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘Kocaeli Turizm Çalıştayı’ Kocaeli Valiliği’nde düzenlenen toplantıyla basına tanıtıldı.

    Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kültür Turizm Bakanlığı, Kocaeli Valiliği, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi işbirliğiyle Kocaeli’de turizmi artırmak amacıyla düzenlenecek olan 'Kocaeli Turizm Çalıştayı', Kocaeli Valiliği'nde düzenlenen toplantıyla basına tanıtıldı. Toplantıya, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ercüment Çiftçi ve kamu kurum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

    Toplantıda konuşan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, amaçlarının Kocaeli’nin turizmini en üst düzeye çıkarmak olduklarını ifade ederek, "Kocaeli’nin potansiyelinin tüm kesimlerin işbirliğiyle değerlendirilerek Kocaeli'nin önemli bir turizm destinasyonu imajının güçlenmesi, ekonomik çeşitliliğin ve istihdamın turizm sektörünün desteğiyle artması, tabii ve kültürel değerlerin yaşatılmasını öncelikli hedefimizdir." dedi.

    ''2023 HEDEFLERİ İÇİN YAPILACAK ÇALIŞMALARIN ÇERÇEVELERİNİ BELİRLİYORUZ"
    Düzenlenecek olan çalıştayın Kocaeli turizmi açısından son derece önemli olduğunu söyleyen Vali Aksoy, şöyle konuştu:
     "Farklı turizm çeşitlerine yönelik politikalar ve tedbirler geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla Kocaeli Valiliği öncülüğünde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve diğer kurum ve kuruluşlarımızın destekleriyle 8-9 Ekim tarihleri arasında 'Kocaeli Turizm Çalıştayı' organize ediyoruz. Bu çalıştay, farklı turizm çeşitleri için geniş katılımlı çalışma grupları kurarak 2023 hedefleri için yapılacak olan çalışmaların çerçevesini belirliyoruz."

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow