hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti'li Leyla Şahin Usta: Cumhur İttifakı'nın oy oranı korunmuş durumdadır

    AK Partili Leyla Şahin Usta: Cumhur İttifakının oy oranı korunmuş durumdadır
    expand

    AK Parti'li Leyla Şahin Usta: Cumhur İttifakı'nın oy oranı korunmuş durumdadır

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tolga YANIK/KONYA, (DHA)- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, seçim sonuçlarını değerlendirerek, "Türkiye genelinde Cumhur İttifakı'nın oy oranı korunmuş durumdadır. Burada kazanan Türkiye'dir, kazanan vatanımızdır, milletimizdir, bayrağımızdır" dedi.
    Seçim sonuçlarını AK Parti Konya İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nde takip eden Leyla Şahin Usta, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı'nın oy oranını koruduğunu söyledi. Usta, şöyle konuştu:
    "Büyükşehir belediyeleri içerisinde Konya birinci durumda. Türkiye genelinde ise daha henüz açılmayan sandıklarımızdan dolayı bunu tam net bir şey söyleyemiyorum ama yine her zamanki gibi Türkiye genelinde de oldukça yüksek bir oy oranına sahibiz. Açılan sandıklarla birlikte tam netleştikçe inşallah Türkiye birincisi olma şansımız halen devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet İttifakı olarak hepimiz hep beraberiz. Bu ittifakın gücüyle birlikte öncelikle şunu söylemeliyiz; Türkiye genelinde Cumhur İttifakı'nın oy oranı korunmuş durumdadır. Burada kazanan Türkiye'dir, kazanan vatanımızdır, milletimizdir, bayrağımızdır. Bu beka meselesinin aslında ne kadar önemli olduğunun Türkiye için, vatandaşlarımız için hemşehrilerimiz için kabul gördüğünü göstergesidir. Elhamdülillah diyoruz. Cumhur İttifakı durmak yok yola devam dedi. Türkiye durmak yok yola devam dedi. Türkiye dışarıdan Cumhur İttifakı'nın oy oranlarını beklemeyenlere gereken cevabı verdi" dedi.
    Öte yandan, Seçim Koordinasyon Merkezinin önünde toplanan partililer ise kutlama yaptı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow