hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karatay belediyesi uzak mahallelere ziyaretlerini tamamladı

    Karatay belediyesi uzak mahallelere ziyaretlerini tamamladı
    expand

    Karatay belediyesi uzak mahallelere ziyaretlerini tamamladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Muhammed Salih BÜYÜKSAMANCI/KONYA, (DHA) - KARATAY Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe sakinlerinin talep ve isteklerini yerinde tespit etmek, yeni projeleri hayata geçirmek amacıyla sürdürdüğü merkeze uzak mahalle ziyaretlerini tamamladı. Tüm gayret ve enerjileriyle Karatay için çabaladıklarına vurgu yapan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Gönül Belediyeciliği anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti.

    Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte gerçekleştirdiği merkeze uzak mahalle ziyaretlerini tamamladı. Başkan Hasan Kılca ve İlçe Başkanı Mehmet Genç, bu kapsamda Katrancı, İpekler, Obruk, Yavşankuyu, Suruç, Köseali ve Yenice mahallelerine giderek mahalle sakinleri ve esnafla buluştu. Bölge sakinlerinin istek ve görüşlerini dinleyen başkanlar, belediyenin bölgedeki çalışmalarının yanı sıra projeleri hakkında da istişarelerde bulundu.

    Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, göreve geldiği günden bu yana halkın içinde bulunmaya büyük özen gösterdiklerini belirterek, amaçlarının vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını dinleyerek hızlı bir şekilde çözüm üretmek olduğunu kaydetti. Kılca “Yaptığımız çalışmalar hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleşirken, hayata geçirdiğimiz projelerde de yine hemşerilerimizin görüşlerini alıyoruz. Bu kapsamda belediye başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz, belediye meclis üyelerimiz, mahalle muhtarlarımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte sık sık mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Bugün itibariyle de merkeze uzak bütün mahallelerimizde vatandaşlarımızla buluşmuş olduk. Ziyaretlerimizde Karatay Belediyesi olarak hem yürüttüğümüz çalışmaları yerinde inceleme hem de muhtarlarımız ve hemşerilerimizle istişare etme fırsatı buluyoruz. İlçemizin tüm dinamikleriyle ‘Bir Başka Karatay’ hayalimizi gerçeğe kavuşturmak adına tüm ekibimizle ve tüm enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow