hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Selçuklu Belediyesinden tarıma destek

    Selçuklu Belediyesinden tarıma destek
    expand

    Selçuklu Belediyesinden tarıma destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Muhammed Salih BÜYÜKSAMANCI/KONYA,(DHA)- SELÇUKLU Belediyesi, Selçuklu Ziraat Odasına tarımın geliştirilmesi için iki adet taş toplama makinesi hibe etti. İki makinenin teslim protokolü Selçuklu Belediyesi Encümen salonunda imzalandı.
    Selçuklu Belediyesi ilçede tarımı geliştirmek, ürün rekoltesi ve kalitesini artırmak için Selçuklu Ziraat Odasına iki adet taş toplama makinesi hibe etti. Selçuklu Ziraat Odası hibe edilen makinelerle ilçe genelinde tarımı geliştirmeyi planlıyor. 
    Protokol töreninde konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyoruz. Bugün de Selçuklu Ziraat Odası Başkanımızla birlikte hayırlı bir protokole imza attık. Birazdan da inşallah devir teslim törenini yapacağız. Dış mahallelerimizde tarımla uğraşan hemşehrilerimizin istekleri doğrultusunda iki adet taş toplama makinesini Selçuklu Belediyesi olarak meclis kararıyla alımlarını gerçekleştirdik. Bugün inşallah Selçuklu Ziraat Odamıza bu iki makinemizi teslim edeceğiz. Bu tahsisle birlikte Selçuklu Ziraat Odasında ihtiyacı olan hemşehrilerimize bu araçları uygun bir şekilde kullandıracaklar. Bu şekilde inşallah tarımın gelişmesine, ilçemizde tarımın daha iyi şartlarda yapılmasına Selçuklu Belediyesi olarak katkı sağlayacağız. Bütün hemşehrilerimize hayırlı olsun diyorum. Selçuklu Ziraat odamıza da böyle bir birlikteliğe bizi teşvik ettiği için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.  
    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow