hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Selçuklu Belediyespor'dan bisiklette önemli başarı

    Selçuklu Belediyespordan bisiklette önemli başarı
    expand

    Selçuklu Belediyespor'dan bisiklette önemli başarı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet IŞIK/KONYA, (DHA)- Selçuklu Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımı, 2018 sezonunu gençler kategorisinde üçüncü tamamladı. Kulüp sporcusu Hakkı Çelikel ise genel klasman birincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.
    Selçuklu Belediyespor Kulübü Bisiklet branşında önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. 2018 sezonunda 5 yarışta mücadele eden Hakkı Çelikel sezon boyunca topladığı 100 puanla genel klasmanı ilk sırada tamamlayarak Türkiye Şampiyonu oldu. Selçuklu Belediyespor Kulübü altyapısından yetişerek milli takıma kadar yükselen Hakkı Çelikel, Türkiye Şampiyonluğuna da ulaşarak büyük bir başarıya imza attı. Geçtiğimiz yıldan itibaren milli takım adına da mücadele eden Çelikel, hem kulübü Selçuklu Belediyespor’u hem de Konya’yı uluslararası yarışlarda başarılı bir şekilde temsil ediyor. Selçuklu Belediyespor Kulübü 2018 yılında gençler kategorisinde takım halinde de üçüncülük elde etti.
    ÜMİT ÇÖKMEN: BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİK
    Selçuklu Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımı Başantrenörü Ümit Çökmen, 2018 yılında hem ferdi hem de takım olarak başarılı sonuçlar elde ettiklerini söyledi. Çökmen, “Selçuklu Belediyespor olarak bu yıl bizim açımızdan başarılı geçti diyebiliriz. Sezon boyunca çalışmalarımızın karşılığını aldığımızı söyleyebilirim. Sporcumuz Hakkı Çelikel ferdi olarak Türkiye Şampiyonluğu elde etti. Takım halinde ise sezonu üçüncü olarak tamamladık. Sporcularımız Muhammet Talha Yaman, Hakkı Çelikel ve Halit Buğra Korkmaz’ı bu yıl milli takıma göndermenin mutluluğunu yaşadık. Gelecek sezon daha büyük hedeflere ulaşmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizlere her zaman destek olan Selçuklu belediye başkanımıza, kulüp başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow