hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seydişehir'da yaşlı bakım merkezi ve refakatçi evi

    Seydişehirda yaşlı bakım merkezi ve refakatçi evi
    expand

    Seydişehir'da yaşlı bakım merkezi ve refakatçi evi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR.(Konya)(DHA)- SEYDİŞEHİR'de yaşılılara bakım merkezi ve hasta yakınları için refakatçi evi  projesi hayata geçirilerek.
    Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  yaşlı bakım merkezi projesi kapsamında yaşlıların ihtiyaç duyacağı tüm detayları da içinde barındıracak merkezin çalışmalarının yakın zamanda başlatacaklarını söyledi. Başkan Tutal, ''Yaşlı vatandaşlara ev sıcaklığını aratmayacak bir projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Ev konforunda yaşam alanı oluşturmak için yola çıktık. Amacımız, bakıma muhtaç vatandaşlarımızı ağırlamak, korumak, tedavi etmek ve yaşlılık dönemlerini mutlu geçirmelerini sağlamaktır. Hedefimiz her kesime hizmet edebilmek.''dedi. 
    Hasta yakınları için yapılacak refakatçi evinde büyük bir ihtiyaç olduğunu ifada eden Tutal, ''Yapılacak bu çalışma ile çevre il ve ilçelerden gelen hasta yakınları için duyulan büyük bir ihtiyacın karşılanacağını kaydetti. Hasta Refakatçi Evi Projesinin hayata geçirilmesinin önemli bir çalışma olduğunu ifade eden Başkan Tutal; “Seçim öncesinde çalışmalarımızda yer alan bir proje idi. Bu konuda gerekli çalışmaları gerçekleştirdik. Hasta Refakatçi Evimizin Seydişehir’e kazandırılması için kaldığımız yerden devam edeceğiz. Seydişehir, çevre ilçelerin can damarı konumunda. Her gün çevre ilçelerimizden yüzlerce kişi tedavi amaçlı geliyor. Birçok vatandaşımızın otelde kalacak imkânı yok. Bizde bu vatandaşlarımıza yardım amaçlı yapacağımız, bu çalışma ile onlara konaklama hizmeti vereceğiz.  Buradaki asıl amacımız halkımızı sahiplenmek ve hasta yakınlarına barınma imkânı sağlamaktır”diye konuştu. 

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow