hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanlığına Orhan Barman seçildi

    Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanlığına Orhan Barman seçildi
    expand

    Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanlığına Orhan Barman seçildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Taha AYHAN/MALATYA, (DHA)- 2019-2020 sezonunda Malatya'yı 3'üncü Ligde temsil edecek olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da yeni Yönetim Kurulu yapılan Olağan Genel Kurulda belli oldu. Seçime tek liste halinde katılan Orhan Barman, Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, üyelerin oylarıyla göreve getirildi. 
    Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda başlayan Olağan Genel Kurula; Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, A.S.K.F. Başkanı Seyfullah Özdemir, spor taban birliklerinin temsilcileri, spor adamları ve taraftarlar katıldı.
    Divan Başkanlığını Naci Şavata'nın yaptığı Olağan Genel Kurul'da Dursun Cumali Sucu Başkanlığındaki Yönetim Kurulunun faaliyet ve denetleme raporu oy birliği ile kabul edildi. Yeşilyurt Belediyespor Kulübünün 3'üncü Lig'e çıkmasından dolayı hazırlanan yeni tüzükte delegelerin oylarıyla kabul edildi. Daha sonra yeni Başkan ve Yönetim Kurulunu belirlemek adına yapılan seçimlere tek liste halinde katılan Orman Barman Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, oy birliği ile bu göreve seçildi. Orhan Barman Başkanlığındaki Yönetim Kurulunda, Kahraman Kavuk, Abdullah Canpolat, Cebrail Baysılan, Numan Özcan, Tahsin Yılmaz, Veysel Dağılmışgül, Namık Gören, Ali Güzel, Çetin Aydoğan, Seyfullah Özdemir, Nusret Aslan, Nebi Yiğit, Kenan Pusa ve Basri Altuntaş yer aldı.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow