hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alaşehir Belediyesi'nin araç filosu daha da genişledi

    Alaşehir Belediyesinin araç filosu daha da genişledi
    expand

    Alaşehir Belediyesi'nin araç filosu daha da genişledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANİSA'ın Alaşehir ilçesinde, Belediye'ye hayırseverler tarafından bağışlanan 2 pick-up kamyonet bağışlandı. Bağışlanan iki kamyonetle filosunu daha da genişleten Alaşehir Belediyesi'ndeki araç sayısı 21'e yükselmiş oldu.

    Alaşehir Belediyesi'ne hayırseverler tarafından 2 pick-up kamyonet bağışlandı. Bağışlanan araçlarla, Belediye'nin 19 olan araç sayısı 21'e yükselmiş oldu. Bağışlanan iki pick-up kamyonetin anahtarları Alaşehir Belediyesi kamyon garajında düzenlenen törenle teslim edildi.

    Hayırseverlere destekleri nedeniyle teşekkür eden Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Şu ana kadar Belediyemize hibe edilen toplam 21 aracın başındayız. Bu araçlarımız Alaşehir'imize ve Alaşehirlilere hizmet ediyorlar. Bize hizmetleriyle ayda 700 bin lira tasarruf sağlıyorlar. Bu araçların içerisinde hizmet araçları , sıkıştırmalı çöp araçlarımız var. Çift kabin araçlarımız var. İleriki günlerde, yeni araçlarımız gelmeye devam edecek. Sizlere sürprizlerimiz olacak.  Belediye olarak tasarruflarla beraber yatırımlarımızı da sürdürüyoruz.  Ayda yaklaşık 1.5 milyon liralık bir tasarrufumuz ve aynı oranda da bir gelir artışımız var.  Bu şekilde durumu götürdüğümüz takdirde ileride Manisa'nın en zengin belediyesi haline geleceğiz" dedi.

    Nurettin DOĞAN / ALAŞEHİR (Manisa), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow