hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kızıltepe'de 15 bin aile destek sağlandı

    Kızıltepede 15 bin aile destek sağlandı
    expand

    Kızıltepe'de 15 bin aile destek sağlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet Ali DİNLER/KIZILTEPE(Mardin),(DHA)- MARDİN'in Kızıltepe Kaymakamlığı ve belediye başkanlığı işbirliğiyle ramazan ayında ihtiyaç sahibi 15 bin aileye destek sağlandı. 
    Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam'ın talimatıyla ihtiyaç sahibi aileler belirlendi. Kaymakamlık ve belediye görevlileri tarafından ilçede genelinde belirlenen ihtiyaç sahibi aileleri ramazan ayı boyuncu gıda kolisi yardımı yapıldı. 
    Koronavirüsle mücadele yer alan Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerinin ramazan ayı boyunca 15 bin aileye gıda kolisi yardımı ulaştırdığını söyleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, "Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl ramazanın coşkusunu yaşamak nasip olmadı. Özellikle paylaşmanın bir arada yaşayabilmenin ve bu zor süreçleri hep beraber paylaşım içerisinde geçirebilmenin zamanı içerisindeyiz. Ramazan ayını en iyi şekilde geçirebilmek için özellikle ilçede ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatmak için çaba harcadık. Ortalama 7 kişilik bir ailenin 1 aylık temel ihtiyacını karşılayacak, 15 bin gıda paketini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık, bu da yaklaşık 100 bin kişi ediyor. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow