hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karaduvar sahiline duşlar yerleştirildi

    Karaduvar sahiline duşlar yerleştirildi
    expand

    Karaduvar sahiline duşlar yerleştirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MERSİN'de, Akdeniz Belediyesi daha önce yeni istinat duvarı ördüğü, toprak serimi ardından peyzajını yaptığı, ağaçlandırıp yeşillendirdiği, lazerli araçla da kumunu temizlendiği Karaduvar Sahili'ne, bu kez de duşlar yerleştirdi.
    Mersin ve Akdeniz’de, balıkçılığın ve tarımın en önemli merkezlerinden biri olan Karaduvar Mahallesi’ne yönelik yenileme ve düzenleme çalışmaları devam ediyor. Yüzmek veya piknik yapmak amacıyla Karaduvar Sahiline gelen vatandaşların talebi Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın da talimatı üzerine, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince sahile duşlar yerleştirildi. Sunulan hizmet, yüzmeye gelen her yaştan vatandaş ile mahalle sakinlerinin beğenisini toplarken, çalışmaların sürdüğü sahile, önümüzdeki günlerde soyunma kabinleri de yerleştirilecek.
    Karaduvar Mahallesi’ni Akdeniz’in cazibe merkezlerinden birine dönüştürmek için hizmetlerin süreceğini kaydeden Başkan Gültak; "Karaduvar sahilimize vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve mutlu şekilde kullanabilmesi amacıyla duşlar yerleştirdik. Sahile, önümüzdeki günlerde soyunma kabinleri de kuracağız. Geçen yılsonuna doğru Mersin ve Akdeniz’de ilk kez düzenlediğimiz balık festivali ile gündeme gelen, kent ve ülke çapında tanınan Karaduvar Mahallemizi dönüştürmeye ve hak ettiği hizmet ve çalışmaları sunmaya devam edeceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow