hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Olba Kültü Yolu' fotoğraf sergisi açıldı

    Olba Kültü Yolu fotoğraf sergisi açıldı
    expand

    'Olba Kültü Yolu' fotoğraf sergisi açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet DOĞANER /ERDEMLİ(MERSİN)(DHA) - MERSİN’in Erdemli ilçesinde, 'Olba Kültür Yolları Projesi' kapsamında fotoğraf sergisi düzenlendi.
    İlçedeki bir alışveriş merkezinde açılan sergiye Erdemli Kaymakamı Avni Kula, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük, Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Sarı, Proje Koordinatörü Mersin Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Nida Naycı, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve vatandaşlar katıldı. Serginin açılış kurdelesini kesen Kaymakam Kula, "Erdemli tarihi ve doğal güzellikleri ile nadide bir ilçe. Bu güzelliklerin ortaya çıkarılmasında ve halkın hizmetine açılmasında büyük önem arz eden bu projeyi hazırlayan Ticaret Odamıza, Mersin Üniversitesine ve Çukurova Kalkınma ajansına çok teşekkür ederim. Bu güzelliklerin ortaya çıkması ile birlikte artık vatandaşlarımız belirlenen güzergâhlarda çok rahat bir şekilde gezebilirler. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
    Proje ortaklarından Erdemli Ticaret Odası Başkanı Orhan Sarı ise, “Projemiz aynı yıl içerisinde Turizm Bakanlığı tarafından yılın projesi ödülüne layık görüldü. Proje kapsamında bölgemizdeki bütün tarihi ve doğal güzelliklere ulaşan güzergâhları belirledik. Güzergâhlar üzerindeki güzel yerleri de fotoğraflayarak bu güzellikleri ölümsüzleştirdik. Şimdi ise çektiğimiz 40 fotoğrafı proje kapsamında sergisini yapıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
    Sergi 15 gün boyunca açık kalarak, ziyaretçilerini ağırlayacak. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow