hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rus ve Kazak milli takım kampları Mersin’de

    Rus ve Kazak milli takım kampları Mersin’de
    expand

    Rus ve Kazak milli takım kampları Mersin’de

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)-MERSİN’e 17'nci Akdeniz Oyunları kapsamında kazandırılan Avrupa'nın en büyük atış poligonu olma özelliği taşıyan Erdemli Atış Poligonu Rus ve Kazak milli takım kamplarına ev sahipliği yapıyor.
    Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, 17'nci Akdeniz Oyunları kapsamında kazandırılan Avrupa'nın en büyük atış poligonu olma özelliği taşıyan Erdemli Atış Poligonu'nda, ertelenen Tokyo Olimpiyatları'na hazırlanan Rusya Trap-Skeet ve Kazakistan Havalı-Ateşli Silahlar Atıcılık Milli Takım Hazırlık Kampı'nı ziyaret etti. Ökkeş Demir, Rus ve Kazak sporcularla bir araya geldi.
    Tesisin uluslararası düzeyde bir tesis olması dolayısıyla spor turizmi, ekonomisinin yanı sıra bölgenin tanınırlığının da artacağına dikkat çeken Demir, "Tesisimizde bin 550 seyirci kapasitesi, 16 soyunma odası ve 10-25-50 metre havalı ve ateşli silahlar kapalı atış poligonu bulunuyor.  Açık alanlarda ise 5 adet Trap-Skeet Poligonu mevcuttur. Aynı zamanda yaklaşık 100 kişiyi barındırabilecek bir sosyal tesisimizde bulunmaktadır. Bu teknik özelliklere sahip olan Erdemli Atış Poligonumuz uluslararası alanda her düzeyde organizasyona hizmet verecek düzeydedir" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow