hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gülnar Belediyesi araç filosunu genişletiyor

    Gülnar Belediyesi araç filosunu genişletiyor
    expand

    Gülnar Belediyesi araç filosunu genişletiyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atike CEYLAN KAÇAR/GÜLNAR(Mersin), (DHA) – MERSİN’de Gülnar Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için araç filosunu genişleterek, 1 adet Hidromek 140W Lastikli Ekskavatör’ü filosuna ekledi.
    Araç filosunu genişleten Gülnar Belediyesi yeni alınan aracın hizmete alınması nedeni ile tören düzenledi. Törene, Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ın yanı sıra, İlçe Müftüsü Yusuf Kaya, Ak Parti İlçe Başkanı Tevfik Kalemci, meclis üyeleri, muhtarlar ve davetliler katıldı.
    Burada konuşan Belediye Başkan Ünüvar, belediyenin her kuruşunu Gülnar halkına hizmet olarak geri verdiklerini belirterek, " Geçtiğimiz günlerde Mersin genelinde bir afet yaşadık. Şükürler olsun bizim ilçemizde can kaybı olmadı. Afette döşemiz olduğumuz büzlerden ve yollarımızdan zarar görmeyeni yoktu. Mersin Milletvekillerimizin tamamı zarar tespiti için bizleri davet ettiler. Afetten zarar gören bütün ilçelerimize yardımda bulundular. Gülnar ilçemize de 500 bin TL yardımda bulundular. Biz de üzerine biraz daha para ekleyerek ihtiyacımız olan ekskavatörü halkımızın hizmetine sunuyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza daha hızlı ve verimli hizmet verebilmek. İlçemize uzun yıllar hizmet verecek olan Ekskavatörün yapacağımız çalışmalarda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. İmkânlarımız kısıtlı olmasına rağmen sınırlarımızı zorlayarak eksikliklerimizi gidermeye gayret ediyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow