hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    12 ülkenin gençleri Mersin’de

    12 ülkenin gençleri Mersin’de
    expand

    12 ülkenin gençleri Mersin’de

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN’e, 'Liderlik Becerilerini Hikaye Anlatarak Geliştirmek’ adlı proje kapsamında 12 farklı ülkeden 35 yabancı genç geldi.
    Vali Ali İhsan Su, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı- Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen ‘Liderlik Becerilerini Hikaye Anlatarak Geliştirmek’ adlı proje kapsamında 12 farklı ülkeden gelen 35 yabancı gençlik liderini makamında kabul etti.
    İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ve proje ekibinin de eşlik ettiği ziyarette, gençlik liderlerini Mersin’de ağırlamaktan memnuniyeti belirten Vali Su, "Bu tür projeler, ülkeleri, kültürleri ve insanları daha yakından tanıma fırsatı bakımından çok önemli bir etkileşim sağlıyor. İnanıyorum ki buradan güzel hatıralarla ülkelerinize döneceksiniz" dedi.
    Mersin’in tarihi ve turistik güzellikleri hakkında öğrencilere bilgi veren Vali Su, öğrencilerden kentin güzellikleri keşfetmelerini ve tarihi güzellikleri gezmelerini istedi, daha sonra öğrencilerin sorularını cevapladı.
    Vali Su’nun öğrencilere sertifikalarını vermesiyle süren ziyaret, yapılan sohbetin ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi. 
    İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ve yaklaşık 23 Bin Avro bütçesi olan projenin, 13 Ekim 2019 tarihinde sona ereceği bildirildi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow