hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    3 Ocak'ın şampiyonu, Büyükşehir GSK oldu

    3 Ocakın şampiyonu, Büyükşehir GSK oldu
    expand

    3 Ocak'ın şampiyonu, Büyükşehir GSK oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesindeki atletizm takımı, '3 Ocak Kurtuluş Kupası Bayrak Yarışması'nda şampiyon oldu.
    2 yıl önce atletizm branşının ülke içinde yaygınlaştırılması ve milli takım düzeyinde sporcular yetiştirilmesi için kurulan atletizm takımı, büyük bir başarı elde etti. 68'liler Ormanı'nda gerçekleştirilen '3 Ocak Kurtuluş Kupası Bayrak Yarışması'nda galip taraf Mersin Büyükşehir GSK oldu. Pandemi öncesi haftanın 5 günü yoğun bir şekilde antrenmanlara katılan sporcular, gerekli tedbirler kapsamında açık havada çalışmalarına devam ediyor. Hem açık hava olması hem de sporcuların evine çok yakın olması dolayısıyla antrenmanlar için Toroslar'deki Anafartalar sahası kullanılıyor.
    Belediyeye bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde atletizm antrenörü olarak görev yapan eski Milli Atlet Nezir Ergin, "2 yıldır düzenli olarak hafta içi her gün antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz. 3 Ocak Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşu etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 'Kurtuluş Kupası Bayrak Yarışması'nda takımımız, 16 takım arasında şampiyon oldu. Çocuklarımızı vatanımıza yararlı bir birey ve milli takım düzeylerinde iyi sporcu olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow