hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Askıda fatura 587 bin 81 TL’ye ulaştı

    Askıda fatura 587 bin 81 TL’ye ulaştı
    expand

    Askıda fatura 587 bin 81 TL’ye ulaştı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) tarafından başlatılan 'Askıda Fatura' kampanyasında bir ayda hayırseverler tarafından 15 bin 180 fatura askıdan alınarak, toplam 587 bin 81 TL tutarında fatura ödemesi gerçekleşti.

    Kampanyaya katılmak isteyen yardımsever vatandaşlar, belirlenen internet adresleri üzerinden dar gelirli ailelere ait ödenmemiş su faturalarının ve fatura miktarlarının görüldüğü listeden istedikleri fatura ya da faturaları seçerek, bu faturaları kredi kartı ya da banka kartı ile ödeyebiliyor.

    MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, gelir durumu olmayan yurttaşların faturasının hayırseverler tarafından ödenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “Kampanyamızla birlikte kentimizde önemli bir yardımlaşma ve dayanışma örneği sergiliyoruz. Dar gelirli vatandaşlarımızla hayırseverleri buluşturduğumuz uygulamamız sayesinde, faturaları askıdan alınan binlerce yurttaşın yüzünü güldürmeye devam ediyoruz. ‘Askıda Fatura’ ile kültürümüzün önemli bir parçası olan ve bizleri değerli kılan iyiliği ve yardımlaşmayı katlayarak büyütüyoruz. Mersin’in geneline yayılan ve mahalleler arası da oluşturulan dayanışma ağı sayesinde vatandaşlarımız, ‘İyilik Bulaşıcıdır’ sloganı ile askıdan aldıkları faturalarla kampanyamıza destek veriyor. MESKİ ailesi olarak, ülkemizin pandemi etkisi altında olduğu bu zor dönemde, iyiliksever vatandaşlarımız aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerin ev ekonomilerine destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow