hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Gültak, personeli ile bir araya geldi

    Başkan Gültak, personeli ile bir araya geldi
    expand

    Başkan Gültak, personeli ile bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN’de, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yeni dönemde ilk toplantısını belediye personeli ile gerçekleştirirken, tek amaçlarının Akdeniz’de güzel hizmet ve projelere imza atmak olduğunu söyledi.
    Belediyenin konferans salonunda düzenlenen toplantıya, personellerin yanı sıra, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve müdürler de katıldı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Gültak, Akdeniz halkının teveccühü ile seçimi kazanarak görevi devraldıklarını belirterek, ilçede artık yeni, hızlı ve kesintisiz bir hizmet döneminin başlayacağını söyledi. Kapısının her zaman ve herkese açık olduğunu dile getiren Başkan Gültak, 5 yıl il başkanlığı, 1 dönem de milletvekilliği yaptığını hatırlatarak; "Hayatımdaki en kutsal konulardan bir tanesi de ekmek mücadelesidir. Hayatım boyunca hiçbir zaman kimsenin ekmeğiyle oynamadım. Şunu bilmenizi istiyorum; biz burada Akdeniz’de yaşayan insanlarımıza başkan değil, hizmetkâr olmaya geldik. Amacımız, Akdeniz’in geri kalmışlığını ortadan kaldırmak, güzel projelere hep birlikte imza atmak ve Akdeniz’de yaşayan herkesi kucaklamaktır. İnsanların savundukları siyasi partileri, dili veya mezhebinin farklı olması beni ilgilendirmez. Hepsi benim için eşit mesafededir. Dolayısıyla ben sadece hizmet etmek istiyorum. Tabi ben tek başıma bir şey yapamam. Bu yükün altına birlikte gireceğiz. Bizler bir orduyuz. Ben sadece sizlerin kaptanlığını yapacağım" dedi.
    Başkan Gültak; temel felsefesinin ‘herkese eşit mesafede durmak ve eşit hizmet vermek’ olduğunu ifade ederek, "Tek isteğim yüzünüzün devamlı gülmesidir. Gelen insanlarımıza tebessümle yaklaşmanız ve onlara güler yüz göstermenizdir. İşi olmayacaksa bile güler yüzle anlatacağız. Hiç kimseyi ötelemeyeceğiz. Sizlerden bir diğer isteğim de mesai saatlerine dikkat etmenizdir. Sorun veya sıkıntınız olduğunda rahatlıkla yanıma gelebilir, benimle paylaşabilirsiniz. Çünkü hiçbir yönetici başarıyı tek başına elde edemez. Ekip ruhu çok önemlidir. Bu nedenle de temel felsefemiz, hizmet olacak. Makamda pek oturmayacağım, sürekli sahada, çalışanlarımız ve halkımızla bir arada olacağım. Hep birlikte başarılı, iyi ve güzel bir 5 yıl geçireceğimize inanıyorum. Tek hedefim başarıdır, Akdeniz’e hizmettir. Başarıya giden yolda da güçlü ve kararlı bir ekip istiyorum. Bu anlamda da sizlere güveniyor ve teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow