hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Tarhan, beklentilerini açıkladı

    Başkan Tarhan, beklentilerini açıkladı
    expand

    Başkan Tarhan, beklentilerini açıkladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN'de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yeni yılda umutsuzluğa yer verilmemesi gerektiğini belirterek, daha güzel bir Mezitli için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
    Başkan Tarhan, yeni yıldan beklentilerinin yer aldığı bir mesaj yayınladı. 2021'in yeni umutlar ve sevinçler getirmesini temenni eden Tarhan, "Yeni bir yıla girerken vatandaşların umutlarını yitirmemelerini diliyorum. Yaşamımızda umutsuzluğa, yılgınlığa, bezginliğe yer vermeyelim riskleri olumlu yöne çevirmeliyiz. Fırsatları çok iyi değerlendirmeli, olumsuzluklardan ders almalıyız. Olumsuzlukları değil pozitif yönleri ön plana çıkarmalıyız. Demokrasi ve cumhuriyet ortak paydalarımız arasında başat olmalıdır" dedi.
    Yeni yılda da daha güzel bir Mezitli için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Tarhan, "Mezitli'de ekonomik ve siyasal göstergeler Türkiye ortalamasının çok üzerinde parlak, aydınlık bir gelecek vaad ediyor. Hızlı büyüyen gelişen yaşanabilir Mezitli’de gelecekten umutluyuz. 2021 yılında da belediye olarak Mezitli halkının daha mutlu yaşaması için hep birlikte başarılı şekilde yönetime devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow