hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Biz bize yeteriz Türkiyem' dayanışma kampanyasına destek

    Biz bize yeteriz Türkiyem dayanışma kampanyasına destek
    expand

    'Biz bize yeteriz Türkiyem' dayanışma kampanyasına destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Soner AYDIN/MERSİN, (DHA)- MERSİN Valisi Ali İhsan Su, 'Biz bize yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlatılan dayanışma kampanyasına bir maaşı ile destek olacağını açıklarken, iş dünyasından da kampanyaya destek geldi.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan 'Biz bize yeteriz Türkiyem' sloganıyla milli dayanışma kampanyasına destek artıyor. Vali Ali İhsan Su, yardımcıları ve kaymakamlarla birlikte kampanyaya bir maaş ile destek olduklarını söyledi.

    Ülke olarak milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan günlerden geçildiğini kaydeden Vali Su, "Alınan tedbirler kapsamında çalışamayacak durumda olan ve dar gelirli vatandaşlarımıza destek olmak için böyle bir kampanya başlatıldı. Vatandaşlarımız bizleri arıyorlar, kampanyaya destek olmak istediklerini söylüyorlar. Ben yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu çerçevede sivil toplum kuruluşlarımızdan da bize bu tür talepler geldi. Kampanyaya destek olmak isteklerini belirttiler. Tüm vatandaşlarımızı milli dayanışma kampanyasına destek olmaya çağırıyorum" dedi.

    Vali Ali İhsan Su ile bir araya gelen iş dünyası, sivil toplum kuruluşu ve oda temsilcileri de kampanyaya destek olacaklarını belirtti.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow