hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çınare Melikzade’ye Sevgi Seli

    Çınare Melikzade’ye Sevgi Seli
    expand

    Çınare Melikzade’ye Sevgi Seli

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Sanat Etkinlikleri Derneği ve sahipliğinde bu yıl 18’ncisi düzenlenen Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında sahne alan Azeri sanatçı Çınare Melikzade, performansı ile dinleyenleri büyüledi.
    Ücretsiz olarak Toroslar Belediyesi Amfi Tiyatrosu’nda gerçekleşen konser büyük ilgi gördü. Yüzlerce vatandaş soğuk havaya, arada atıştıran yağmura rağmen konser öncesi Amfi Tiyatroya akın ederken gelenlere belediye görevliler tarafından birer Türk bayrağı da verildi.  
    Yaptığı müzikle gençliğin gönlünde taht kuran pop müziğinin Azerbaycanlı yıldızı Çınare Melikzade, sahneye çıktığında hayranlarının adeta sevgi seliyle karşılaşırken konserinden, 'Ayrılık', 'Aygız', 'Nar Tanesi', 'Yolcu Yolunda Gerek', 'İhtiyacı Var', 'Gel Yarim Ol', 'Kaçın Kurası', 'Yine Yine Yeniden', 'Değer mi Hiç', 'Hadi Bakalım’, 'Vurulmuşam', gibi sevilen eserlerini seslendirdi.
    Hava muhalefetine rağmen zaman dinleyenlerin arasına ile sanatçı, hayranlarının öz çekim isteğini kırmayarak hem şarkılarını seslendirdi hem de bol bol fotoğraf çektirdi.
    Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Azeri sanatçı, Mersin’e hayran kaldığını bundan sonra her davette kentte geleceğini dile getirerek, konser Toroslar Belediyesi Başkanvekili Adnan Baş, günün anısına Çınare Melikzade’ye çiçek çiçek vererek, performansı nedeni ile teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow