hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eczacılara teşekkür plaketi

    Eczacılara teşekkür plaketi
    expand

    Eczacılara teşekkür plaketi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Soner AYDIN/MERSİN, (DHA)- MERSİN'de İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Eczacı Odası'na ve eczacılara koronavirüs sürecinde göstermiş oldukları fedakarlıklardan dolayı teşekkür belgesi ve plaket verildi.
    İl Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törene Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, İl Sağlık Müdürlüğü personeli ve eczacılar katıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle konuklar salona maske ile alınırken sosyal mesafe kuralına dikkat edildi.
    Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Sağlık Müdürü Dr. Sinan Bahçacı, dünyanın önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, "Fakat ortada bir gerçek var. Sağlık çalışanları her kademesinde insanlığa hizmet etti, etmeye de devam edecek. Eczacılar sadece ilaç yazan kişiler değillerdir. Sağlık alanında önemli bir yere sahipler. Bu süreçte canla başla çalışan eczacılarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
    MERSİN ÇOK İYİ BİR SÜREÇ YÜRÜTTÜ
    Vali Yardımcısı İbrahim Küçük de tüm sağlık çalışanlarına ve eczacılara teşekkür etti. Mersin'in koronavirüse karşı çok iyi bir süreç yürüttüğünü belirten Küçük, "İlimiz ilk aşamalarda Türkiye'nin en iyisiydi. Bu süreç başarılı ile idare ediliyor. Bu işin başını çekenler, sağlık çalışanlarıdır. Bu süreçte en önemli unsurlardan bir tanesi de eczacılar. Bu süreci iyi bir şekilde yürüten eczacılarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.
    SÜRECİ BİRLİKTE ATLATACAĞIZ
    Ödül törenini organize eden sağlık müdürlüğüne teşekkür eden Eczacı Odası Başkanı Özgün Sağır ise "Sürecin başında çok zorlu günler geçirdik ama el ele vererek bu süreci atlatacağımıza inanıyorum. Biz eczacılar olarak pandeminin başından bu yana halka sağlık hizmeti sunduk sunmaya da devam edeceğiz. Alnımızın akıyla bu süreci yürüttüğümüzü düşünüyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow