hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Festivale STK’lardan tam destek

    Festivale STK’lardan tam destek
    expand

    Festivale STK’lardan tam destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN'de bu yıl 18'incisi, Sanat Etkinlikleri Derneği ev sahipliğinde yerel yönetimler ve meslek odalarının desteği ile düzenlenecek olan Mersin Uluslararası Müzik Festivali’ne kentteki sivil toplum örgütlerinden de büyük destek geldi.
    Mersin Uluslararası Müzik Festivali nedeni ile kentteki ivil toplum kuruluşlarıyla program bilgilendirme toplantısı düzenledi. Sanat Etkinlikleri Derneği Ofisi’nde gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda kurum temsilcisi katıldı. Açılış konuşmasını MUMF Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı, program sunumunu ise Festival Sanat Yönetmeni Erdoğan Şanal’ın yaptı.
    Toplantıda, önceki dönem festival başkanlarından Faik Burakgazi, İçel Sanat Kulübü, Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği, MESİAD, Pozcu Lions Kulübü Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Kıbrıs Türk Kültür Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Ziçev, TEMA Vakfı, MTSO, ODTÜ Mezunlar Derneği, ÇEV Mersin Temsilciliği, KADER, İçel Soroptimist Kulübü, Tomris Nadir Mitri Kilisesi Vakfı temsilcisi, Mersin Polifonik Korolar Derneği yaptıkları konuşmada, festivale verilecek desteğin Mersin’i desteklemek olduğunu söyledi.
    Festival Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı yaptığı konuşmada, "18'nci Mersin Uluslararası Müzik Festivali’ne sayılı günler kala Mersin sivil toplum kuruluşlarının yanımızda olması bizleri daha da güçlendirmektedir. Böylesine bir ilgi ve destekten dolayı kurumlarımıza Mersin adına teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Eşsiz bir festivali imeceyle gerçekleştirerek kentimizin adını tüm dünyada duyurmanın başarısı, ancak böylesine birlik ve beraberlikle mümkündü" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow