hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Halk Kart ile ihtiyaç sahiplerine alışveriş imkanı

    Halk Kart ile ihtiyaç sahiplerine alışveriş imkanı
    expand

    Halk Kart ile ihtiyaç sahiplerine alışveriş imkanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği 'Halk Kart' projesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara alışveriş imkanı sağlandı.
    10 binin üzerindeki 'Halk Kart' başvurularını inceleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilk aşamada 6 bin 800 civarındaki ihtiyaç sahibi vatandaşa kartları dağıtacak. Halk Kart ile vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesinden paylaşılacak anlaşmalı noktalardan alışveriş yapabilecek. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serdal Gökayaz, Halk Kart’a başvuruların sürdüğünü, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam edeceklerini söyledi.
    Halk Kart’ı olan ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına yükleme yapıldığını belirten Gökayaz, "İlgili rakamları vatandaşlarımızın hesabına 31 Ekim tarihi itibariyle yatırdık. Şu ana kadar kartlarımızın 3’te 2’sini dağıtmış durumdayız ve bu dağıttığımız kartlara ilgili tutarları yatıracağız. Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinde de şu ana kadar Vakıfbank ile anlaşma yapmış olan bakkal ve marketlerin isimlerinin duyurusunu yapacağız. Vatandaşlarımız, internet sitemizde gördükleri bakkal ve marketlerden alışveriş yapabilecek” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow