hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İrfan Korkmaz, MESKİ'ye vekaleten atandı

    İrfan Korkmaz, MESKİye vekaleten atandı
    expand

    İrfan Korkmaz, MESKİ'ye vekaleten atandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN Büyükşehir Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü'ne (MESKİ), yaklaşık 2 yıldan bu yana Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan İrfan Korkmaz, vekaleten atandı.
    MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç'ın görevinden ayrılmasının ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer tarafından, Genel Müdürlük görevine, 2019 yılından bu yana Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan İrfan Korkmaz’ı vekaleten atadı.
    1975 yılında Besni’de doğan Korkmaz, ortaokul ve lise öğrenimini Mersin Tevfik Sırrı Gür Lisesi’nde tamamladı. Korkmaz, Karadeniz Teknik Üniversitesi Harita ve Kadastro Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra özel bir firmada Harita Mühendisi olarak iş hayatına başladı. Korkmaz sırasıyla Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi  (GASKİ) Genel Müdürlüğü’nde Harita Mühendisi, Harita Emlak İstimlak Şube Müdürü, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı, Arıtma Tesisleri Dairesi Başkan Vekili görevlerinde bulundu. Ardından Gaziantep Üniversitesi, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanı olarak görev yapan Korkmaz, Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi  (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığını görevini yürüttü. 2019 yılından bu yana MESKİ’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Korkmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer tarafından MESKİ Genel Müdürlüğü görevine vekaleten atandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow