hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kent protokolü ve vatandaşlar gönül iftarında buluştu

    Kent protokolü ve vatandaşlar gönül iftarında buluştu
    expand

    Kent protokolü ve vatandaşlar gönül iftarında buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Akdeniz Belediyesi’nin, Çay Mahallesi 23 Nisan İlkokulu’nda düzenlediği iftar sofrası, kent protokolünün yanı sıra, her yaştan yüzlerce vatandaşı bir araya getirdi.
    Çay Mahallesi 23 Nisan İlkokulu bahçesine kurulan iftar sofrasına Vali Ali İhsan Su, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Akdeniz Bölge Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı. İftar öncesi Başkan Gültak, vatandaşlarla sohbet edip, kendi elleriyle yemek ikram etti.
    İftardan sonra konuşan Başkan Gültak, 14 farklı mahallede 6 bin kişilik iftar sofrası kurduklarını, ay sona erinceye dek 180 bin insanla gönül sofralarında bir araya geleceklerini söyledi.
    Gönül belediyeciliği şiarıyla çıkılan yolda, halkın takdir ve teveccühü ile görev ve sorumluluğu üstlendiklerini belirten Gültak; "Yakın zamanda imza atacağımız hizmet, proje ve çalışmalarla da AK Belediyeciliğin farkını hep birlikte ispatlayacağız. ‘Önce İnsan’ diyerek, vatandaşlarımız arasında ayırımsız hizmet vereceğiz. Akdeniz’i; barışın, huzurun ve kardeşliğin hâkim olduğu, daha temiz, daha yeşil ve yaşanabilir cazip bir kente dönüştüreceğiz" dedi.
    Vali Su da yaptığı konuşmada, Ramazan ayının, bereket, bolluk ayı olması nedeni ile paylaşmanın, kaynaşmanın, dayanışmanın zirveye çıktığını söyledi.
    Konuşmaların ardından Vali Su ve Başkan Gültak, iftar sofrasına katkı ve desteği nedeni ile işadamı Yusuf Yıldız’a bir teşekkür plaketi verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow