hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin'de Jandarma Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi göreve başladı

    Mersinde Jandarma Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi göreve başladı
    expand

    Mersin'de Jandarma Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi göreve başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-İÇİŞLERİ Bakanlığı tarafından Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Çevre, Doğa Ve Hayvanları Koruma Şube Müdürlüğü Timi, Mersin’de de göreve başlayarak, yiyecek bulmakta güçlük çeken hayvanların beslemesini yaptı.
    İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde çevre, doğa ve hayvanlara karşı işlenen suçlarla mücadele etmek üzere oluşturulan; Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi göreve başladı. Çevre kirliliğin önlenmesi, çevre bilincinin geliştirilmesi, doğal hayatın ve hayvanların korunması amacıyla kurulan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağı süresince, yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarının korunması ve beslenmesi amacıyla Silifke ilçesinde sokak hayvanlarına yem bırakarak sokakta yaşayan hayvanların beslenmesi sağladı.
    Mersin İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi faaliyetlerini, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Milli Parklar Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İlçe Belediye Başkanlıkları ve ilgili diğer kurum ve kuruluşlarla koordineli olarak yürütüyor.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow