hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin'de pazar günü bazı yollar trafiğe kapalı

    Mersinde pazar günü bazı yollar trafiğe kapalı
    expand

    Mersin'de pazar günü bazı yollar trafiğe kapalı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN'de bu yıl 5'inci Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu nedeni ile pazar günü bazı yollar trafiğa kapatılacak olması nedeni ile vatandaşlar uyarıldı.
    Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından pazar günü kapatılacak yollar nedeni ile yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, 25 Nisan Perşembe günü Anamur’dan başlatılan 5’inci Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turunun 28 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan son etabı saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda sona ereeceği belirtilerek, şöyle denildi:
    "28 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek etap esnasında bazı yollar trafiğe kapatılacak. Bu kapsamda: Adnan Menderes Bulvarı (Hilton Kavşağı-Babil Kavşağı) 08.00-17.00 arası, İsmet İnönü Bulvarı-36. Cadde(Palm City civarı ) ise saat 08.00-10.30 arası trafiğe kapatılacaktır. Sporcuların geçiş süresine göre kısa süreliğine kapatılacak güzergâhlar ise şöyle; 13. Cadde, Milli Mücahit Rıfat Uslu Caddesi, 201. Cadde, Karaisalı Caddesi, Karaisalı, Çavak, 29106 Sokak, 34. Cadde, Mersin Stadyumu, O-51 Erdemli Otoyolu, D-400 Antalya Yolu, Çeşmeli, D-400 Mersin Yolu, O-51 Adana Otoyolu, O-51 Mersin Stadyumu Çıkışı, 34. Cadde, Mersin Stadyumu ve 26. Cadde. Kamuoyuna duyurulur."

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow