hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mezitli'de EBA Destek Merkezi açıldı

    Mezitlide EBA Destek Merkezi açıldı
    expand

    Mezitli'de EBA Destek Merkezi açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MEZİTLİ Belediyesi tarafından, yeterli imkanı olmayan öğrenciler için hayata geçirilen EBA Destek Merkezi açıldı.
    Tece Deniz Mahallesi’nde bulunan Tece Belediyesi eski binasındaki EBA Destek Merkezi'nde, öğrenciler gün boyu bilgisayar ve internetten ücretsiz olarak faydalanabiliyor. İçerisinde son teknolojiyle donatılmış bilgisayarların bulunduğu merkezde öğrenciler, görevliler eşliğinde ders çalışma ve ödevlerini yapma imkanı buluyor.
    Çocukların eğitime ulaşmasındaki her engeli kaldırmak istediklerini dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Gençlik Kültür Evimiz öğrencilerimiz için ücretsiz olarak internete girme ve ders çalışma için hazırladığımız mekanlardan birisiydi. Öğrencilerimize çağrıda bulunarak, Gençlik Merkezimizdeki bilgisayarlardan yararlanmalarını belirtmiştik. Şimdi de Tece bölgemizde EBA Destek Merkezi açarak, bu bölgede yaşayan öğrencilerimize katkı sağlamak istedik. Gençlerimiz geliyorlar, güvenli bir biçimde derslerine gidiyor, ödevlerini yapıyor. Eğitime her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz” dedi.
    Evlerinde yeterli imkanı bulamadıklarını ifade eden öğrenciler, yetkililere teşekkür etti.

    OTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow