hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MÜSİAD Genel Başkanı Kaan'dan kalkınma planına katkı sözü

    MÜSİAD Genel Başkanı Kaandan kalkınma planına katkı sözü
    expand

    MÜSİAD Genel Başkanı Kaan'dan kalkınma planına katkı sözü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN'de, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, 11'inci Kalkınma Planı ve Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu'na (YOİKK) katkı sunmak için çaba göstereceklerini söyledi.
    MÜSİAD üyeleri iftarda bir araya geldi. Programa Genel Başkan Genel Başkanı Abdurrahman Kaan'ın yanı sıra; Vali Ali İhsan Su, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, MTSOB Başkanı Sabri Tekli, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan ile Meclis Başkanı Hamit İzol ve dernek üyeleri katıldı.
    11'inci Kalkınma Planı'na direk katkı sağlayacaklarını belirten Genel Başkan Kaan, "Kalıcı, uzun vadeli ve çok yönlü yapısal değişimlerin bir an evvel hayata geçirilmesi adına, MÜSİAD olarak elimizden gelen her desteği sağlamaya hazırız. Bu bağlamda kalkınma planı Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu'na (YOİKK) direkt katkı vereceğiz. Yeni Ekonomi Programı kapsamında, dengelenme sürecini beklenen performansla sürdüren Türkiye’nin, ağır bir ivmeyle de olsa yükselişe geçtiğini görüyoruz. Mart ve nisan ayı ihracat rakamları bunun en güzel kanıtlarından biri olmuştur" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow