hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öğretmenler Günü'nde çocuklara tablet dağıttılar

    Öğretmenler Gününde çocuklara tablet dağıttılar
    expand

    Öğretmenler Günü'nde çocuklara tablet dağıttılar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa ERCAN/MERSİN’de Mezitli Soroptimist Kulübü, Mezitli Belediyesi tarafından başlatılan tablet dağıtımı kampanyasına katıldı.
    Soroptimist Kulübü üyelerinin tablet dağıtım töreni Mezitli Belediyesi önünde gerçekleştirildi. Törene, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra Mezitli Soroptimist Kulübü Başkanı Aydan Dayıkaymaz ve kulüp üyeleri, belediye meclis üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Başkan Tarhan’ın, Dayıkaymaz’a sağladığı katkı nedeniyle kulüp üyeleri adına teşekkür plaketi verdiği etkinlikte tablete kavuşan çocuklar sevinçlerini aileleriyle paylaştı.
    Mezitli’nin iyi insanlarının eğitime ulaşamayan çocuklar için kolları sıvadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Tarhan, "Soroptimist Kulübü üyelerinin tablet dağıtımı için bugünü seçmeleri son derece önemli. Öğretmenlerimizin özgür düşünceli çocuklar yetişmesinde büyük katkıları var. Maalesef bu virüs salgını koşullarında öğrenci ve öğretmenlerin bir araya gelmeleri zor hale geldi. Bunun önüne geçebilmek adına biz de bir kampanya başlatarak çocuklarımıza tablet dağıtmaya karar verdik. Her zaman Soroptimist Kulübü üyeleri tüm sosyal projelerimizde bize destek oluyor. Bu etkinlikleri de son derece önemli" diye konuştu.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow