hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polisten miniklere hoş geldin karşılaması

    Polisten miniklere hoş geldin karşılaması
    expand

    Polisten miniklere hoş geldin karşılaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)- MERSİN’de yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeni ile polis, okula başlayan miniklere 'hoş geldin' karşılaması yaparak maske ve çeşitli hediyeler verip, koronavirüs (Covid-19) önlemlerini uygulamalı anlattı.
    Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polis, Çocuk Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ekipleri merkez Akdeniz ve Toroslar ilçesinde eğitim öğretime başlayan miniklere sürpriz yaptı. 
    Güneş İlkokulu, Sakarya ilkokulu, Kıbrıs ilkokulu, Zeki Sabah Anaokulu, İbrahim Karaoğlanoğlu ilkokulu, Durmuş Ali Toksoy ilkokulu, Yalınayak İlkokulu, Çağdaşkent Şahit Erol Özkul ilkokulu, Saime Naim Eğitim Vakfı Anaokulu'na giden ekipler minikleri, okula gelen minikleri kapıda karşılayarak, şeker, kırmızı düdük, boyama kitabı, balon, kimlik kartı, rozet dağıttı.
    Karşılarında polislerin gören minikler heyecanlı anlar yaşarken, miniklere uygulamalı olarak dezenfekte ve maske kullanımı da anlatıldı.  

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow