hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Su maskeyi taktı, esnafı denetledi

    Vali Su maskeyi taktı, esnafı denetledi
    expand

    Vali Su maskeyi taktı, esnafı denetledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Soner AYDIN/MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Vali Ali İhsan Su maskesini takarak, esnaf denetimine çıktı. Vatandaşları maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda uyaran Vali Su, salgının üzerinden hep birlikte gelineceğini söyledi.
    Vali Ali İhsan Su, Akdeniz Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma komutanı ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı, genel kolluk birimlerinin katılımıyla maskesini takarak denetime çıktı. İl protokolüyle birlikte esnafı ziyaret eden Vali Su, toplu taşıma araçları sürücü ve yolcularını da uyardı.
    Cadde üzerindeki esnafı ziyaret ederek maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında uyaran Vali Su, kurallara uyulması halinde salgının son bulacağını söyledi. Tedbirlere uyan vatandaşlara teşekkür eden Vali Su, "Açık alanlarda maske takmak zorunlu hale geldi. Biz pandeminin üzerinden hep beraber gelebiliriz. Bunu da maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak yapabiliriz. Denetimlerimizde farkındalığı artırmaya çalışıyoruz. Çok zorunlu ise orada da maskeye sosyal mesafeye dikkat edelim. Hepimizin sağlığı için kurallara uyalım" uyarılarında bulundu.

    FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow