hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yılbaşı Pazarı açıldı

    Yılbaşı Pazarı açıldı
    expand

    Yılbaşı Pazarı açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN'de Mezitli Belediyesi tarafından Yılbaşı Pazarı açıldı. Sanat Çarşısı'ndaki pazar, alışveriş için gelen vatandaşlara yepyeni sürprizler sunuyor.
    31 Aralık tarihinde, sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı ana kadar açık kalacak olan pazar, yeni yıla sevdiklerine sürpriz yaparak girmek isteyenlere hediyelik eşyalarını temin etme fırsatı sunuyor. Kısıtlamalar kapsamında kutlamalara ve toplu buluşmalara izin verilmeyen Yılbaşı Pazarı'nda el ürünü, sanatsal niteliği bulunan binlerce çeşit ürün uygun fiyata alınabiliyor. Mezitli Belediyesi Sanat Çarşısı'nda dükkan açan iş yeri sahipleri pazara alışveriş yapmak için gelen Mersinliler için çok özel sürprizler hazırlıyor. Her dükkanın farklı bir hediye vereceği Yılbaşı Pazarı, Mersinliler'in yeni yıla kazanarak girmesi için imkan sunacak. Alışveriş yaparak adını çarşı meydanında bulunan fanusa atanlar arasında çekilecek kurada 28 Mersinli kendileri için hazırlanmış çok özel hediye kazanma şansı bulacak.
    MEZİTLİ YENİ YILA HAZIR
    Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yaptığı açıklamada, "Mezitli yeni yıla hazır. Son ana kadar yılbaşı kutlamaları için hazırlıklarımızı yaptık, ancak pandemi nedeniyle halkımızın sağlık güvenliği için yapmama kararı aldık. Buna karşın vatandaşlarımızın sevdiklerini mutlu edebilmeleri ve yeni yıla girerken moral motivasyonunu artırmak amacıyla Yılbaşı Pazarımızı, Sanat Çarşımız'da açtık. 2021 yılı sağlık, mutluluk ve neşe getirsin diye kentimizi rengarenk ışık ve süslemelerle donattık. Mersinliler'in, yeni bir yıl sevincini sevdiklerine alacakları küçük hediyelerle yaşayabileceklerini düşünüyorum. Sevdiklerinize el emeği, sanatsal değeri olan hediye almak için herkesi Mezitli Sanat Çarşısı'nda açılan Yılbaşı Pazarı'na bekliyoruz. Bu pazarda herkes için mutlaka bir hediye var" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow