hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ‘Zoru Başaranlar', Ankara’da büyük ilgi gördü

    ‘Zoru Başaranlar, Ankara’da büyük ilgi gördü
    expand

    ‘Zoru Başaranlar', Ankara’da büyük ilgi gördü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Mezitlili kadınların hikayesini anlatan, yazar İpek Ongun tarafından kaleme alınan 'Zoru başaranlar' kitabı Ankara'da büyük ilgi gördü.
    Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Ankara ziyaretinde Mezitli’nin yürekli kadınlarının var olma mücadelesinin anlatıldığı, yazar İpek Ongun tarafından kaleme alınan “Zoru başaranlar” kitabını Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti örgütlerine dağıttı. Önsözünü CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun yazdığı kitap büyük ilgi gördü.
    Görüşmede, Mezitli’de yaptıkları çalışmaları da anlatan Başkan Tarhan,“Yaptığımız her çalışmada kadınlarımız en büyük destekçilerimiz. Projelerimizin başarı kazanmasında kadınlarımızın katkısı yüzde 90’ın üzerinde. Artık Mezitli Kadınların kendilerini, özgür, rahat ve güçlü hissettikleri bir kent oldu” dedi.
    Ankara’da ‘Zoru Başaranlar’ kitabına gösterilen ilginin kendisini son derece mutlu ettiğini belirten Başkan Tarhan, “Mezitlili kadınlarımızın kahramanlık öyküsünü herkes okuyabilsin diye değerli yazarımız İpek Ongun’dan destek aldık. Kısa sürede kitabımızı çok geniş kitlelere kadar ulaştırdık. Beklediğimiz gibi çok büyük ilgi gördü. Şimdi daha geniş kitlelere ulaşabilsin diye yeni baskıları için hazırlıklara başladık. Şimdi de Ankara’da Cumhuriyet Halk Partimizin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmaylarına kitabımızı dağıttık. Gösterdikleri ilgi ve güzel dilekleri gücümüze güç kattı. Kendilerine teşekkür ederim” dedi.
    Mersin’e gelişinde Kadın Üretici Pazarını ziyaret ettiğini ifade eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da Mezitli Kadın Üretici Pazarlarındaki verilen mücadelenin dünyaya örnek olduğunu söyleyerek Başkan Tarhan’a yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow