hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Silifke doğalgaza kavuşuyor

    Silifke doğalgaza kavuşuyor
    expand

    Silifke doğalgaza kavuşuyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)- AK PARTİ Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile yaptığı görüşmede, Silifke ilçesine doğalgazın getirileceği sözünü aldığını aktardı.
    AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile bir görüşme yaptı. Yapılan görüşmede seçim bölgesinin sorunlarını aktaran Milletvekili Yılmaz, Silifke ilçesinde doğalgaz için çalışmaların başlatılacağı sözünü aldığını duyudu.
    Milletvekili Yılmaz, Karaman üzerinden Mut ilçesine doğalgaz getirme çalışmalarının başladığını belirterek, "2 Şubat’ta Botaş'ın ihaleye çıkacağının müjdesini geçtiğimiz günlerde vermiştik. Mersin AK Parti İl Başkanlığı kongremizde de Hazine ve Maliye Bakanımız Lütfi Elvan Erdemli ilçemizde de doğalgaz çalışmaların başlayacağının müjdesini vermişti. Dün TBMM'de nöbetçi bakan olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez ile yaptığım görüşme neticesinde, Erdemli ilçemiz ile birlikte Silifke ilçemizin de doğalgaz çalışmalarının başlatılacağı sözünü almış bulunmaktayız. Bakanımız her iki ilçemizin de çalışmalarının 2022 yılında tamamlanacağının sözünü vermişlerdir. Talebimizi yerinde görerek şahsımı kırmayan Bakanımız Fatih Dönmez'e ve katkılarını esirgemeyen Bakanımız Lütfi Elvan'a teşekkür ederiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow