hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Prof. Dr. Ahmet Akyürek Spor Kompleksi törenle açıldı

    Prof. Dr. Ahmet Akyürek Spor Kompleksi törenle açıldı
    expand

    Prof. Dr. Ahmet Akyürek Spor Kompleksi törenle açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE (Mersin), (DHA)- MERSİN’in Silifke İlçesi Taşucu Mahallesi'nde bulunan Taşucu Prof. Dr. Durmuş Tezcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  bahçesinde yapımı tamamlanan 'Prof. Dr. Ahmet Akyürek Kapalı Spor Kompleksi' açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
    Anadolu Kalkınma Vakfı tarafından finanse edilen spor kompleksine vakfın Genel Sekreteri  ve Vakfın kurucusu Ahmet Akyürek’in adı verildi. Okul bahçesinde yapılan spor kompleksinin açılışına Kaymakamı Abdullah Aslaner, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altınok, Anadolu Kalkınma Vakfı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Akyürek, Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Uysal, Silifke Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, Silifke Spor Tenis Şubesi Sorumlusu Murat Araycı, okul öğretmenleri ve okul öğrencileri ile öğrenci velileri katıldı. Açılış Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından bir konuşma yapan okul müdürü Asım Semizer, bu yatırımın oldukça önemli olduğunun altını çizerek, yaklaşık 3 milyonu mal olan spor kompleksinin açılışını yapmaktan gurur duyduklarını belirtti. Müdür Semizer, “Göreve başladığım 2018 yılından bugüne kadar hayalini kurduğum bu tesisi bize ve Taşucu halkına kazandıran başta Anadolu Kalkınma Vakfı başkanım değerli büyüğüm sayın Ahmet Akyürek hocamıza, Silifke spor tenis şubesi sorumlusu Murat Aarycı beyefendiye,  öğretmenlerim ve öğrencilerim adına bir kez daha siz değerli katılımcıların huzurunda teşekkür eder saygılarımı sunarım” dedi.
    Açılışın ardından programa katılan protokol tarafından 'Prof. Dr. Ahmet Akyürek Kapalı Spor Kompleksi' açılışı gerçekleştirildi. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow