hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Silifke sokakları dezenfekte edildi

    Silifke sokakları dezenfekte edildi
    expand

    Silifke sokakları dezenfekte edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)-MERSİN'in Silifke ilçesinde tam kapanmayı fırsat bilen belediye ekipleri sokakları koronavirüse karşı dezenfekte etti.
    Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, toplum sağlığını tehdit eden koronavirüse karşı aldıkları tedbirler kapsamında yolları özel ilaçlarla yıkayarak, dezenfekte çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Sabahın ilk ışıkları ile beraber Silifke’de dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarının başladığını belirten Belediye Başkanvekili Sadık Altunok çalışmaların aralıksız süreceğini bildirdi. Başkanvekili Altunok, "Koronavirüs tedbirlerini en üst seviyede tutan belediye ekiplerimiz bir yandan halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte çalışmasını titizlikle yürütürken, bir yandan da mahalle, sokak ve caddelerde dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz'e bağlı ekiplerimiz, şehrimizin işlek caddeleri ile minibüs ve otobüs duraklarını ilaçlı suyla yıkayarak dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın koronavirüsten etkilenmemesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Halkımızın sağlığı için gece-gündüz aralıksız çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
    Silifke Belediye Başkanvekili Altunok, ayrıca vatandaşları da koronavirüs salgınına karşı uyararak İçişleri Bakanlığı tarafından alınan tam kapanma süreci yaşadığı bugünlerde zorda kalmadıkça sokağa çıkmamalarını da önerdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow