hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Bozdoğan'dan kırsal kalkınma hareketi

    Başkan Bozdoğandan kırsal kalkınma hareketi
    expand

    Başkan Bozdoğan'dan kırsal kalkınma hareketi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA)-MERSİN’de, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan sorunları yerinde incelemek, kırsal kalkınmayı desteklemek ve yeni projeleri hayata geçirmek için belediye başkan yardımcıları ile birlikte hafta sonu boyunca tam 39 köyde incelemelerde bulundu.
    Belediye başkan yardımcıları ile birlikte Toroslar'dan ovaya tüm kırsal mahalleleri ziyaret edecek olan Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan hafta sonu çalışmasını sürdürdü. Başkan Bozdoğan, Dedeler, Taşkuyu, Sayköy, Kerimler, Sarıveli, Cinköy, Tepeköy, Karadiken, Belen, Pirömerli, Boztepe, Böğrüeğri, Dorak, Tepetaşpınarı, Kaklıktaşı, Taşçılı, Çiriştepe, Çakırlı, İncirlikuyu, Akçakocalı, Büyük Kösebalcı, Küçük Kösebalcı, Çevreli, Sıraköy, Hacıhamzalı, Kızılçukur, Alibeyli, Göçük, Yazlık, Kırıt, Taşobası, Körlübeyi, Eskişehir, Kurbanlı, Sağlıklı, Kayadibi, Dadalı, Akgedik ve Bolatlı olmak üzere tam 39 kırsal mahallede incelemelerde bulundu.
    Ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Başkan Bozdoğan, muhtarları ve vatandaşları dinleyerek varolan sorunlarına çözüm olabilecek çalışmalar başlattı. Bunun yanı sıra seçim öncesi verdiği sözlerden biri olan her kırsal mahalleye doktor odası, muhtar odası ve okuma salonu sözünü de bir dizi açılışlar yaparak tutmuştu. Bu açılışlara yenisini eklemek amacıyla gittiği köylerde de bu projeye uygun olabilecek mekanları inceledi ve köylülere en kısa sürede açılışlarını yapacağının sözünü de verdi.
    Herkese eşit hizmet anlayışıyla gece ve gündüz, yaz ve kış demeden çalıştıklarını dile getiren Başkan Bozdoğan, "Belediye olarak hizmette engel tanımıyoruz. Vatandaşlarımızın çözülmesi gereken acil sorunlarını çözebilmek için tıpkı fırında çalışan bir işçi gibi çalışıyoruz. Nasıl ki o fırıncı her koşulda ekmeğini çıkarmak için gece gündüz yaz kış, tatil, yasak demeden hizmet için özveriyle işini yapıyorsa biz de belediye olarak o özveriyle işimizi yapıyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımızda bu var, her koşulda her zamanda daimi ve eşit hizmet. Eğer insanlarımıza en zor dönemlerde bile hizmet götürebiliyorsak işte o zaman işimizin hakkını vermişiz demektir" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow