hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emekli olan Tarsus Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü onuruna veda yemeği

    Emekli olan Tarsus Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü onuruna veda yemeği
    expand

    Emekli olan Tarsus Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü onuruna veda yemeği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA) - MERSİN'in Tarsus ilçesinde kaymakamlıkta Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Zeynep Filiz Dalgıç’ın emekliliğe ayrılması nedeniyle onuruna veda yemeğinde Belediye Başkanı Şevket Can, elini öperek uğurladı.
    45 yıllık memuriyet hayatı boyunca vatandaşlar tarafından sevilen, güler yüzlülüğüyle bilinen Tarsus Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Zeynep Filiz Dalgıç için veda yemeği verildi. 
    Yemeğe Kaymakam Yüksel Ünal ile Belediye Başkanı Şevket Can'ın yanı sıra sivil toplum örgütleri ve meslek oda başkan ve yöneticileri katıldı. Sinevizyon eşliğinde hayatı anlatılan Dalgıç, yaşamı boyuncu devleti, vatanı ve milletini çok severek hizmet ettiğini söyledi. Dalgıç, kendisine destek olan başta ailesi ve tüm kurum müdür, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

    17 KAYMAKAM İLE ÇALIŞMIŞ
    Kaymakam Ünal ise, Yazı İşleri Müdürlüğü'nün bir nevi devletin hafızası olduğunu kaydederek, "Hanımefendi bugüne kadar 17 kaymakam ile çalışmış. Çalışma yaşantısını başarı ile sürdürmüş. Herkes tarafından sevilen takdir edilen bir konuma geldikten sonra emeklilik nedeni ile görevine son verme zamanına gelmiştir. Biz kendisine devlet adına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
    Kaymakam Ünal, konuşmasının ardından Dalgıç’a altın bilezik, Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Emekliler Derneği Başkanı Ömer Kurnaz tüm altın hediye ederken, veda yemeğine katılan diğer kurum ve kuruluş temsilcileri çeşitli hediyeler sundu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow