hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şehitler için mevlit okutulup vatandaşlara bayrak dağıtıldı

    Şehitler için mevlit okutulup vatandaşlara bayrak dağıtıldı
    expand

    Şehitler için mevlit okutulup vatandaşlara bayrak dağıtıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Tarsus ilçesinde vatandaşlara binlerce bayrak dağıtılırken, şehitler için de Mevlid-i Şerif okutulup, irmik helvası dağıtıldı.
    Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olunması çağrısında bulundu. Belediye ekiplerini seferber ederek ilçenin işlek noktalarında vatandaşlara Türk bayrağı dağıttıran Belediye Başkanı Bozdoğan,"Bizler her zaman ve her koşulda, kahraman askerlerimizin yanındayız. Bölgede bulunan askerlerimize destek ve moral vermek amacıyla onların yanlarında olduğumuzu belirtmek için esnaflarımıza 10 binin üzerinde Türk bayrağı dağıttık. Tüm vatandaşlarımıza ev ve iş yerlerini Türk bayrağı asmaya davet ediyorum" dedi.
    Birçok camide şehitler anısına Mevlid-i Şerif okuttuklarını ve görevleri başında bulunan Mehmetçik için dualar ettiklerini ifade eden Başkan Bozdoğan, "Türk Milletinin zor günlerde, dün olduğu gibi bu günde farklıkları bir kenara bırakıp, siyasi ayrım yapmadan birbiriyle dayanışma içinde olacağına inancının tam olduğunu ifade ederek, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Başta aileleri olmak üzere milletimizin başı sağ olsun. Yaralı askerlerimize de acil şifalar temenni ediyorum" diye konuştu.
    Ulu Camide tertip edilen Mevlid-i Şerif’e Garnizon Komutanı Yüzbaşı Şükrü Uzundağ, Belediye Başkanı Bozdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Adalet Komisyonu Başkanı Engin Koç, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Erhan Okyay, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, CHP Meclis Üyesi Kerim Dağlı, müftülük temsilcileri, muhtarlar, belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow