hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarsus’ta bazı yollar tek yön oldu

    Tarsus’ta bazı yollar tek yön oldu
    expand

    Tarsus’ta bazı yollar tek yön oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Tarsus ilçesinde yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ziyaretçi akını alan bazı yollar Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararı ile tek yöne dönüştürüldü.
    Tarsus ilçesinde turistik alana giden cadde yeni uygulamayla sadece araç trafiğine tek yön olarak hizmet verecek. Binlerce yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ettiği Ulu Cami, Kırkkaşık Bedesteni, Hazreti Danyal Makamı, Kubat Paşa Medresesi ile onlarca tarihi alana giden yol UKOME kararı ile tek yön uygulanası başladı. 
    Adana Caddesi’nin oldukça dar olması ve zaman zaman trafik yoğunluğu nedeniyle sürücülerin karşı karşıya gelmesi nedeni İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Büro Amirliği uygulamayı başlatarak yolun tek yönlü olarak kullanılmasını sağlayacak. Söz konusu yola sadece giriş yapacak olan araçlar aynı yoldan çıkış yapamayacak. Uygulama özellikle bu cadde üzerinde bulunan esnafları ve vatandaşı memnun ederken buna benzer çalışmaların başka noktalarda da devam edeceği öğrenildi.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow