hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarsus'ta YKS öğrencilerine ücretsiz tercih danışmanlığı

    Tarsusta YKS öğrencilerine ücretsiz tercih danışmanlığı
    expand

    Tarsus'ta YKS öğrencilerine ücretsiz tercih danışmanlığı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA)- TARSUS Belediyesi, üniversiteye başlayacak olan öğrenciler için ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattı.
    Tarsus Belediyesi, 'Senin tercihin, senin geleceğin' sloganıyla ücretsiz YKS tercih günleri hizmetini vermeye başladı. Tarsus Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda başarılı olarak tercih yapmaya hak kazanan gençlere Mehmet Bal Sergi Salonu'nda uzman rehber öğretmenlerle danışmanlık desteği sunuyor.
    Milyonlarca öğrenci gibi sınavı kazanmanın sevincini yaşayan ve doğru tercih yaparak hayallerindeki üniversite seçimini belirlemek isteyen adaylar, puan bilgileri ve gelecek hedefleri hakkında uzmanlardan fikir alıyor. Uzmanlar, öğrencilerin aldıkları puana göre geniş bir liste hazırlıyor. Öğrencilere alternatif liste de hazırlayan rehber Öğretmenler adayların hedefleri ile örtüşen benzer mesleklerle ilgili tavsiyelerde de bulunuyorlar.
    6 Ağustos’ta başlayıp, 14 Ağustos’a kadar sürecek olan tercih günleri, 09.00 ile 18.00 saatleri arasında danışmalık hizmeti sunacak

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow