hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kurban satış alanlarında ilaçlama

    Kurban satış alanlarında ilaçlama
    expand

    Kurban satış alanlarında ilaçlama

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- TOROSLAR Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik koşullarda kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için kurban satış alanlarında ilaçlama yaptı.
    Belediye, Kurban Bayramı öncesi ilçedeki kurban satış alanlarında ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. Korukent Mahallesi'nde bulunan 30 dönümlük alanın yanı sıra yaylalarda iki noktada kurulan kurban satış alanları kara sineğe karşı ilaçlandı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kara sineğin oluşabileceği yüzeylerde, çöp konteynerlerinde, hayvan gübre alanları ile lavabo ve çevrelerinde kapsamlı bir  ilaçlama çalışması yaptı.
    Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Korukent Mahallesi'nde hazırladıkları kurban satış alanını ziyaret ederek, besicilerin ve vatandaşların bayramlarını kutladı. Bayram öncesi kurban satış alanlarını ilaçlayarak vatandaşların gönül rahatlığıyla kurbanlıklarını almalarını ve besicilerin hizmetlerini sağlıklı bir ortamda yapmalarını amaçladıklarını belirten Başkan Yılmaz, otopark, dinlenme noktası, su tesisatı, lavabo ve banyoların da yer aldığı kurban satış alanının tüm ihtiyaçlara cevap verdiğinin altını çizdi.
    Korukent Mahallesi'nde Oto Galericiler Sitesi'nin alt tarafında kurulan kurban satış alanına bu yıl da çeşitli illerden gelen besiciler ise tüm ihtiyaçlarının karşılandığını ve belediye ekiplerinden memnun olduklarını belirterek, Başkan Yılmaz'a teşekkür ettiler.  

     

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow