hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Toroslar'da, Avrupa Hareketlilik Haftası dolu dolu geçti

    Toroslarda, Avrupa Hareketlilik Haftası dolu dolu geçti
    expand

    Toroslar'da, Avrupa Hareketlilik Haftası dolu dolu geçti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- TOROSLAR Belediyesi, her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası'na spor aktivitelerinden, doğa yürüyüşüne ve çevre temizliğine kadar bir dizi programla eşlik etti.
    'Herkes için Sıfır Emisyonlu Hareketlilik' diyerek hafta boyunca belediye personelini ve vatandaşları sağlıklı yaşamda hareketin önemini vurgulayan etkinliklerle buluşturan belediye, Avrupa Hareketlilik Haftası'nın son programını da görkemli bir şekilde gerçekleştirdi. Hafta kapsamında, dart, tenis ve masa tenisi turnuvası, basketbol, adım atma, slalom top sürme ve şut atma yarışmalarına katılarak dereceye giren çocuklara, gençlere ve belediye personeline ödülleri, Çağdaşkent Mahallesi'nde bulunan 3 Ocak Spor Kompleksi'nde düzenlenen törenle verildi.
    Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ödül töreni öncesi gençlerle basketbol, tenis ve masa tenisi oynadı. Başkan Yılmaz, engelli çocuklarla yakından ilgilenerek el baskısı boyama çalışmasına da eşlik etti ve birlikte keyifli vakit geçirdi. Başkan Yılmaz ile etkinliklere katılan engelli bireylerin heyecanı ve sevinci ise yüzlerindeki gülümsemeye yansıdı.
    MİNİK EMİRHAN'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
    Program sırasında Başkan Yılmaz, Toroslar Belediyesi Engelliler Akademisi öğrencisi minik Emirhan'a da doğum günü pastası ile sürpriz yaptı. Emirhan'ın doğum gününü katılımcılarla birlikte kutlayan Başkan Yılmaz, pastayı Emirhan'a ve doğum günü olan tüm çocuklara armağan etti.
    YERLİ ÜRETİME DESTEK
    Programda, Mersin’in ilk engelli kooperatifi olarak kurulan Mersin Umut Girişimciler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Başkanı Soner Demir, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a kooperatif olarak ürettikleri yerli kolonyayı armağan etti.
    Başkan Yılmaz ise yaptıkları başarılı çalışmaları nedeniyle Kooperatif Başkanı Soner Demir'i ve çalışma arkadaşlarını tebrik ederek, yerli üretimi her zaman destekleyeceklerini söyledi. Başkan Yılmaz, "Bu kolonyaların özelliği, engelli kardeşlerimiz tarafından üretiliyor olmasıdır. Bunları aldığınızda engelli kardeşlerimize de destek olacaksınız. Mersin Umut Girişimciler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi'ne bu güzel hediyelerinden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
     

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow