hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Toroslar’da kontrollü sosyal hayat denetimi

    Toroslar’da kontrollü sosyal hayat denetimi
    expand

    Toroslar’da kontrollü sosyal hayat denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MERSİN’in Toroslar ilçesinde kontrollü sosyal hayat döneminde temizlik, maske ve mesafe kuralları ile ilgili denetimlerini sürüyor.
    Toroslar Belediyesi, kontrollü sosyal hayat döneminde temizlik, maske ve mesafe kuralları ile ilgili denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Belediye Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kafe, restoran, lokanta, kuaför, berber, kahvehane, semt pazarları ve alışveriş merkezleri gibi çok sayıda kişinin bir arada bulunduğu alanları kontrol etti. Sosyal izolasyon, fiziki mesafeyi koruma ve salgının yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla yapılan denetimlerde, kontrollü sosyal hayat döneminde Bilim Kurulu tarafından belirlenerek yayımlanan rehberde yer alan kurallara ve alınması gereken önlemlere ilişkin işletme sahiplerine bilgiler verildi.
    Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, önceliklerinin toplum sağlığını korumak olduğunu belirterek, "Salgın henüz bitmiş değil. Bu zorlu süreci hep birlikte tavsiyeleri dikkate alarak geride bırakacağız. Bilim Kurulu tarafından alınan ve hayati önem taşıyan önlemleri eksiksiz şekilde yerine getiren tüm esnaflara ve vatandaşlara teşekkür ediyorum.Tüm ekiplerimizle birlikte toplum sağlığını korumak için çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizde hemşehrilerimiz kurallara uyuyor. Duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow